4. 10. 2024

TVÁŘE OU: Tarja Gabrielová, Elina Rogacheva a Adam Dobrovodský

Tým Offices Unlimited se rozrostl hned o tři nové tváře. Na pozici recepčních nastoupili Tarja, Elina a Adam svorně v září. Jejich úsměvy vás tak budou vítat každý den při příchodu do sdílených kanceláří.

 

Jednadvacetiletá Tarja je studentkou Vysoké školy ekonomie a managementu. Své organizační schopnosti, disciplínu a empatii uplatní nejen při správě recepce a řešení každodenních úkolů v myhive Flexi Offices na Pankráci, ale v budoucnu především při přípravě kulturních, společenských a sportovních událostí. Studuje totiž event management, ve kterém se úplně našla. Svou energii ráda usměrňuje sportem, 13 let se dokonce věnovala gymnastice na vrcholové úrovni. 

 

Na recepci myhive Flexi Offices v Praze 4 se nyní můžete potkat také s Elinou. Její životní láskou jsou už od malička koně a také jezdectví. I proto se rozhodla pro studium chovu koní na České zemědělské univerzitě, kde právě navštěvuje poslední ročník. V budoucnu chce koním zasvětit svůj život i profesionálně. Mluví plynně 3 jazyky, zbožňuje cestování a poznávání nových kultur, jejichž zvyky ráda začleňuje do svého života. 

 

Adam bude mít na starosti recepci na pobočce Offices Unlimited Na Příkopech 15. Letos nastoupil na Národohospodářskou fakultu VŠE, kde studuje veřejnou správu a regionální rozvoj. Ke všem problémům přistupuje se smyslem pro humor, který je podle jeho názoru klíčem ke spokojenému životu. Důraz klade na osobní rozvoj, zajímá ho svět investic a do budoucna má nemalé ambice. Na svém cestovatelském a zážitkovém „bucket listu“ má Monako, kde by chtěl zažít strhující atmosféru Grand Prix.